Pranešimą apie dalyvavimą būsimose varžybose išplatino T. Woodso viešųjų ryšių skyrius.

„Po ilgos ir būtinos pertraukos nuo golfo, jaučiu, kad jau esu pasirengęs pradėti sezoną Augustoje“, – pranešime cituojamas 34-erių metų T. Woodsas.

Augustos „Masters“ turnyrą organizuoja Nacionalinio golfo klubas (National Golf Club), kuris gali pasiūlyti žaidėjui didžiausią įmanomą privatumą. Todėl spėjama, jog šios varžybos bus uždaros ir jose nebus akredituoti ne apie golfą rašančių ar rodančių leidinių ar TV atstovai.

T. Woodsas pastarąjį kartą viešame renginyje pasirodė vasario mėnesį, kai perskaitė 13 su puse minutės trukmės kreipimąsį Golfo profesionalų asociacijos (PGA Tour) būstinėje Floridoje (Ponte Vedra). Golfo žaidėjo prisipažinimą apie neištikimybę tiesiogiai transliavo JAV televizijos kanalai, tačiau amerikietis neatsakinėjo į žurnalistų klausimus.

T. Woodsas turnyrui rengiasi netoli jo namų Orlando apylinkėse esančiame „Isleworth“ golfo aikštyne. Amerikietis per savo karjerą yra laimėjęs 14-a „Majors“ serijos turnyrų ir siekia pagerinti Jacko Nicklauso 18-os pergalių rekordą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją