„Visi imtynininkai kovojo garbingai, tačiau ypatingai vertinu G. Sabučio darbą ant kilimo – buvęs tauragiškis gausiai susirinkusių žiūrovų akivaizdoje įveikė Ukrainos jaunių čempioną ir Lietuvos jaunimo pirmenybių nugalėtoją Rūtenį Uginčių, kuris turnyre užėmė trečią vietą“, – savo auklėtinius gyrė šalies jaunių rinktinės treneris Olegas Antoščenkovas.

Trečią vietą svorio kategorijoje iki 85 kilogramų užėmė klaipėdietis Mantas Knystautas, o Remigijus Guntis (69 kg) liko penktas.

„Remigijus per keturis mėnesius priaugo 4 kilogramus, todėl tokiame „svoryje“ jis grūmėsi pirmą kartą ir jo pralaimėtų dvikovų pajėgiems varžovams nesureikšminu. Tegul „apsitrina“, pripranta prie sunkesnių atletų, o po pusmečio jau galima bus reikalauti rezultatų“, – pasakojo O. Antoščenkovas.

Turnyre po vieną pergalę iškovojo kauniečiai Paulius Ivanauskas (50 kg) ir Kęstutis Radavičius (54 kg), anykštėnai broliai Brendonas (50 kg) ir Gediminas Kuodžiai (54 kg). Eividas Stankevičius (69 kg) ir Tomas Proškus (58 kg) iš Kauno pirmąsias dvikovas pralaimėjo.

Jaunimo imtynių turnyre bronzos medalius iškovojo LOSC auklėtiniai Ramūnas Dagys (60 kg) ir Eivydas Sekus (66 kg). Artūras Sekus (66 kg, LOSC) liko septintoje vietoje, o Arvydas Šilinis (66 kg, Anykščiai) pergalių neiškovojo.

Tarptautiniame turnyre galynėjosi 328 sportininkai iš Ukrainos, Baltarusijos, Moldovos, Vengrijos, Lenkijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją