"Man Utd" 2 - 1 Birmingemo "Aston Villa"

5' [0 - 1] James Milner (iš 11 metrų baudinio)
12' [1 - 1] Michael Owen
74' [2 - 1] Wayne Rooney

Legendiniame Londono "Wembley" stadione vykusią dvikovą kur kas geriau pradėjo "Aston Villa" ekipa. Mat jau 5-ąją minutę Jamesas Milneris realizavo 11 metrų baudinį, kuris buvo skirtas po Nemanja Vidičiaus pražangos baudos aikštelėje.

Bet jau po septynių minučių "Man Utd" rezultatą išlygino, kai Dimitaras Berbatovas tiksliai perdavė kamuolį Michaelui Owenui, o šis šaltakraujiškai jį pasiuntė į "Aston Villa" ekipos vartus.

Netrukus darbo turėjo "Man Utd" vartininkas Tomašas Kuszczakas, tačiau lenkas atlaikė pavojingą J.Milnerio smūgį. Kiek vėliau vartininkas savus vartus apsugojo ir nuo Emilio Heskey bandymo.

Jau per pridėtinį pirmojo kėlinio laiką gerą progą pasižymėti turėjo "Man Utd", tačiau Park Ji-Sungo smūgis atsimušė į Birmingemo ekipos virpstą.

Antrąjį kėlinį aktyviau jau pradėjo "Man Utd", bet nuo Michaelio Carricko bandymo savo vartus apgynė "Aston Villa" vartininkas Friedelis.

74 minutę galiausiai Mančesterio ekipa išsiveržė į priekį - Antonio Valencia perdavimas iš krašto ir aikštėje po keitimo pasirodęs Wayne'as Rooney pelno įvartį galva. Netrukus šis duetas vėl vos nesuveikė idealiai, tik šįsyk W.Rooney smūgis atsimušė į virpstą.

Nors "Aston Villa" kelis sykius dar buvo sukūrusi pavojingus gaisrus prie "Man Utd" vartų, bet rezultatas nepakito. Mančesterio ekipa antrus metus iš eilės triumfavo Anglijos Lygos taurės turnyre.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją