Dramblio Kaulo Krantas 3 - 1 Gana

23' [1 - 0] Gervinho

66' [2 - 0] Siaka Tiene

90' [3 - 0] Didier Drogba

90' [3 - 1] Asamoah Gyan (iš 11 metrų baudinio)

56' iš aikštės pašalintas Emmanuel Eboue (Dramblio Kaulo Krantas)

Pirmasis mačo įvartis krito 23-ąją minutę, kai DKK rinktinės puolėjas Salomonas Kalou perdavė kamuolį iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę, kur buvęs Gervinho pasiuntė jį į Ganos vartų tinklą.

Antrojo kėlio pradžioje DKK liko dešimtyje, mat už grubią pražangą iš aikštės buvo išvytas Emmanuelis Eboue. Nepaisant to, DKK rinktinė netrukus savo persvarą padidino, kai tiksliu baudos smūgiu pasižymėjo Siaka Tiene.

DKK pelnė ir dar vieną įvartį, kai 90-ąją minutę smūgiu galva pasižymėjo puolėjas Didier Drogba. Paguodos įvarčiu atsakė ir Gana, kurios gretose iš 11 metrų baudinio pasižymėjo Asamoah Gyanas.

DKK po šios pergalės turi 4 taškus bei užsitikrino vietą kitame etape. Tuo tarpu antrojo kelialapio likimas paaiškės, kai akis į akį susikaus Ganos bei Burkina Faso rinktinės.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją