Mačo favoritais mače tarp Malavio ir Alžyro buvo pastarieji futbolininkai. Tačiau Malavis jau per pirmąjį kėlinį dukart smūgiavo tiksliai į varžovų vartus - 17-ąją minutę pasižymėjo Russelas Mwafulirwa, o 35-ąją minutę įvartį galva pelnė Ivisas Brysonas Kafoteka.

Maža to, vos prasidėjus antrajam kėliniui, po tikslaus komandos draugo perdavimo, dar vieną įvartį pelnė Malavio rinktinės saugas Davi Banda.

Tuo tarpu tik tašką dvikovoje su Burkina Faso futbolininkais iškovojo vieni iš viso čempionato favoritų DKK futbolininkai. Nors pastarieji viso mačo metu turėjo aiškią persvarą, tačiau to įrodyti įmušant bent jau vieną įvartį nepavyko.

Pirmadienį turėjo būti žaidžiamas ir dar vienas mačas B grupėje, bet Ganos ir Togo rinktinių susitikimas neįvyko dėl pastarųjų pasitraukimo iš turnyro.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją