Lietuvos komandai Augustas Strazdas pelnė 4, Valdas Novickis, Andrius Žygelis ir Mindaugas Andriuška - po 3, Aidenas Malašinskas, Romas Kirveliavičius ir Tautvydas Mikalauskas - po 2, o Vaidotas Grosas - 1 įvartį - iš 7 metrų baudinio.

Pirmąjį kėlinį vartus gynė Almantas Savonis, o antro kėlinio pradžioje jį pakeitė 2009 metų geriausias Lietuvos rankininkas Arūnas Vaškevičius, kuris atrėmė 7 m baudinį.

Abu Lietuvos rinktinės vartininkai iš viso atmušė 30 metimų, o A. Savonis buvo pripažintas geriausiu mūsų rinktinės žaidėju.

Rinktinės treneris Gintaras Savukynas po rungtynių buvo patenkintas auklėtinių žaidimu.

„Žaidėme pagal planą, kaip ruošėmės ir ką treniravomės, ir atakoje, ir gynyboje. Buvo klaidelių, yra ką taisyti, bet svarbiausia yra tai, ką dirbam, vyrai supranta ir bando įgyvendinti aikštelėje. Aš esu patenkintas tuo, kaip žaidėme".

Rungtynes Minske stebėjo virš 1000 žiūrovų. Pirmadienį Lietuvos rinktinė žais antras draugiškas rungtynes su Baltarusijos rinktine.

Abi rinktinės ruošiasi 2011 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynėms, kurios vyks kitą savaitgalį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją