B. Stellbrink gruodžio 31 d. ryte buvo surinkusi 619 balsų. Po jos seka Lietuvoje rungtyniaujančios rankininkės – Živilė Jurgutytė iš Vilniaus VPU „Eglės-Šviesos“ klubo, surinkusi 494 balsus, ir Lina Abramauskaitė iš Kauno „ACME-Žalgirio“ – 420 balsų.

Geriausio 2009 m. rankininko rinkimuose lyderis A. Vaškevičius surinko 509 balsus. Po jo geriausiai rinkimuose sekasi Ispanijos klube „Bidasoa Irun“ rungtyniaujančiam Aidenui Malašinskui – už jį balsavo 483 skaitytojai. Ispanijos „Labaro Toledo BM“ klube rungtyniaujančiam Augustui Strazdui ir Austrijos „HIT Innsbruck“ žaidėjui Andriui Račkauskui skirta po 400 balsų.

Visus rankinio mėgėjus kviečiame balsuoti DELFI portale ir išrinkti šios sporto šakos geriausiuosius atstovus iki sausio 7 dienos. Laureatai bus apdovanoti portalo DELFI ir LRF atminimo dovanomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją