Antradienį Vilniuje lietuviai nugalėjo tuos pačius varžovus 101:88 (21:13, 17:31, 22:24, 41:20).

Trečiadienio mače nugalėtojų gretose vėl rezultatyviausiai žaidė Saulius Štombergas, pelnęs 15 taškų. 13 taškų į varžovų krepšį įmetė ir 5 priešininkų metimus blokavo Eurelijus Žukauskas, 11 - Virginijus Praškevičius.

Po 8 taškus trečiadienio mače pelnė Dainius Šalenga ir Donatas Slanina, 7 - Darius Songaila, po 6 - Šarūnas Jasikevičius (9 rezultatyvūs perdavimai), Mindaugas Žukauskas ir Giedrius Gustas, po 4 - Arvydas Macijauskas ir Ramūnas Šiškauskas.

Australijos rinktinėje išsiskyrė Jasonas Smithas (Džeisonas Smitas, 15 tšk.) ir Johnas Rillie`s (Džonas Rylis, 13 taškų).

Po mačų su australais Lietuvos rinktinė išvyks dalyvauti draugiškuose turnyruose Ispanijoje ir Prancūzijoje. Oficialios palydos į Europos čempionatą įvyks rugsėjo 1-ąją Klaipėdoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją