A.Sabonio "Žalgirio" krepšinio centro valdybos pirmininkas M.Plūkas teigė, kad su komandos kapitonu Mindaugu Timinsku yra sutarta dėl naujos sutarties ir beliko tik suderinti formalumus su krepšininko agentu.

Nors "Žalgirio" rinkodaros direktorius Gediminas Navikauskas anksčiau yra teigęs, jog E.Cota vėliausiai atsakymą duos iki rugpjūčio 1-osios, tačiau M.Plūkas optimistiškai kalbėjo ir apie Eduardo Cotos galimybes likti LKL čempionų sudėtyje: "Jau po praėjusio sezono Edas Cota yra davęs panašų pažadą. Amerikietis pareiškė, kad jei sugrįš į Europą, tai pasirinks tik mūsų klubą. Manau, šiomis dienomis išgirsime ir įžaidėjo teigiamą atsakymą".

Jei E.Cota ir M.Timinskas liks Kauno "Žalgiryje", komanda pasistiprins atakuojančio gynėjo pozicijoje rungtyniaujančiu europiečiu. Pasak valdybos pirmininko "Žalgiris" jau turi rimtą pretendentą : "Faktiškai jau turime rimtą kandidatą, bet neskubame užbėgti įvykiams už akių. Jį pristatysime krepšinio visuomenei tada, kai derybos pasibaigs kontraktu".

Mindaugas Plūkas "Kauno dienai" taip pat patvirtino, kad Arvydas Sabonis tikrai rengiasi žaisti "Žalgiyje" bei užtikrino, kad Kauno ekipa neliks skolinga nė vienam krepšininkui.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją