2007 metais šiame turnyre Egidijus Žilinskas ir Algis Miseckas užėmė pirmąsias vietas, Dovilė Danaitytė – antrąją, Giedrė Šileikaitė ir Deimantė Kazėnaitė - trečiąsias vietą, o Raimonda Gedutytė – penktąją poziciją.

Šių metų turnyre dalyvaus sportininkai iš daugiau nei 25 šalių, daugiausiai ir Senojo žemyno ir Afrikos kontinento.

Turnyre gali dalyvauti tik vienas sportininkas nuo šalies kiekvienoje svorio kategorijoje.

Šiais metais į turnyrą vyksta Dovilė Danaitytė, G. Šileikaitė, R. Gedutytė, Sandra Janblonskytė, Ignas Giedraitis ir Arūnas Miseckas.

„Tikimės, kad merginos iškovos medalius trijose 70 ir 78 kg bei sunkiausioje svorio kategorijoje. Šių kategorijų atstovės tikrai tituluotos Lietuvos rinktinės narės. Vaikinai šiemet vyksta lengvesniuose svoriuose - 66 ir 81 kg, tad jiems bus tikrai nelengva, nes šiose kategorijose suvažiuoja daugiausia dalyvių ir tikrai yra stiprių priešininkų" - pasakoja Lietuvos dziudo federacijos generalinė sekretorė Lolita Dudėnienė.

Gaila, kad mūsų planus temdo stipriai apkarpytos Sporto departamento lėšos, tačiau mes kiekvieną kartą stebimės mūsų sportininkais, kurie net veržiasi į turnyrus kovoti ir atstovauti mūsų kraštui. Jei leis galimybės, kitas turnyras, kuriame dalyvaus merginos 2010 metais Belgijoje vykstantis „Ladies open“ čempionatas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją