Vyriausiojo rinktinės trenerio Antano Sireikos sprendimu į turnyrą nevyks vėliausiai prie rinktinės prisidėję Šarūnas Jasikevičius, Virginijus Praškevičius bei Darius Songaila. Jie liks pajūryje ir dirbs pagal fizinio parengimo trenerio Aleksandro Kosausko parengtą planą.

Į Italiją taip pat nevyks ir vyr. trenerio asistentas Valdemaras Chomičius, kuris šiuo metu su naująja savo ekipa Maskvos "Dinamo" (Rusija) treniruojasi pajūry.

Į turnyrą Italijoje išvyksta dvylika krepšininkų: įžaidėjai Darius Maskoliūnas, Andrius Lepinaitis ir Giedrius Gustas, atakuojantieji gynėjai Donatas Slanina, Ramūnas Šiškauskas bei Arvydas Macijauskas, puolėjai Saulius Štombergas, Donatas Zavackas, Dainius Šalenga, Mindaugas Žukauskas ir vidurio puolėjai Eurelijus Žukauskas bei Kšyštofas Lavrinovičius.

Sugrįžusi iš Italijos rinktinė kelias dienas treniruosis Vilniuje, kur rugpjūčio 12 dieną žais draugišką mačą su Australijos ekipa. Kitą dieną atsakomosios rungtynės su australais vyks Kaune.

Vėliau komanda rungtyniaus Prancūzijoje ir Ispanijoje vyksiančiuose turnyruose.

Į Europos čempionatą rinktinė išvyks rugsėjo 3 dieną.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją