"Futbolininkai nusipelno geriausių žodžių už darbą, kurį atliko, - teigia bavarų treneris. - Komanda žaidė puikiai, prisipažinsiu, kad net aš truputį buvau nustebęs, jog taip lengvai sekasi dominuoti aikštėje."

"Žaidėjai puikiai susitvarkė su jauduliu bei emocijomis, nes prieš mačą visiems buvo aišku, jog šios rungtynės reiškia labai daug. Tai turbūt yra geriausias mūsų sužaistas mačas nuo tada, kai tapau klubo treneriu", - pabrėžė L. van Gaalas

Tuo tarpu "Juventus" ekipao vadovaujantis Ciro Ferrara teigė esą dėl šio pralaimėjimo jokių pasiteisinimų būti negali.

"Aišku, kad esu nusivylęs, - teigė treneris. - Visa komanda jaučiasi labai kalta prieš visus aistruolius, nes juos mes itin nuliūdinome. Priimame visą mums išsakytą kritiką, nes jos tikrai nusipelnome."

"Per pastarąsias dvejas rungtynes Čempionų lygoje neiškovojome nė taško. Aišku, dabar yra lengviausia atsisukti atgal ir galvoti, kas būtų, jei būtų. Tačiau jau niekas nepasikeis. "Bayern" klubas žaidė nuostabiai ir nusipelno keliauti į kitą etapą."

Kartu su "Bayern" komanda iš A grupės į kitą turnyro etapą pateko pirmąją vietą užėmę "Bordeaux" futbolininkai.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją