"Jie dar nėra apsisprendę, dar laukiame žinių", - sakė Eltai V. Garastas.

Garsus krepšinio treneris sakė manąs, kad jei Ž. Ilgauskas žais, tai rinktinei atstovaus ir A. Sabonis, o jei Ž. Ilgauskas nežais, tai nebus ir A. Sabonio.

V. Garastas teigė, kad pastaruoju metu nebuvo susisiekęs su Ž. Ilgausku, tačiau dabar Amerikoje vieši Šarūnas Jasikevičius, kuris artimai bendrauja su Ž. Ilgausku.

"Reikia palaukti, kol liepos pabaigoje į rinktinės stovyklą atvyks Jasikevičius", - sakė LKF prezidentas.

Šiuo metu Antano Sireikos ir Gintaro Krapiko vadovaujami Lietuvos krepšininkai treniruojasi Druskininkuose. Čia yra dvylika žaidėjų - broliai dvyniai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai, Donatas Zavackas, Dainius Šalenga, Giedrius Gustas, Andrius Lepinaitis, Rimantas Kaukėnas, Arvydas Macijauskas, Ramūnas Šiškauskas, Mindaugas Žukauskas, Saulius Štombergas bei Eurelijus Žukauskas.

Vėliau krepšininkai tęs pasirengimą Palangoje, kur prie rinktinės prisidės Virginijus Praškevičius, Darius Maskoliūnas bei po kirkšnies išvaržos operacijos atsigaunantis Donatas Slanina, taip pat laukiamas su "Sacramento Kings" savo išvykimo sąlygas derinantis Darius Songaila.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją