Lenkijos I lygos 19 turas

Pruškovo "Znicz" 0 - 2 Katovicų GKS

Pirmąjį svečių įvartį 67-ąj minutę įmušė nuo mačo pradžios žaidęs G. Mikulėnas. Lietuvis aikštę paliko 90-ąją minutę po GKS ekipos pelnyto antrojo įvarčio. Katovicų komanda su 30 taškų pakilo į 6-ąją vietą.

Zabžės "Gornik" 1 - 1 Plocko "Wisla"

Marius Kižys šeimininkų komandoje žaidė nuo 64 minutės, kai rezultatas jau buvo lygus. "Gornik" po šių lygiųjų su vienu čempionato autsaiderių su 31 tašku nukrito į 5-ąją vietą.

Lodzės LKS 3 - 0 Zombkų "Dolcan"

LKS klubas po pergalės prieš turnyro lentelės konkurentą pakilo į trečią vietą, tačiau nei Nerijus Radžius, nei Georgas Freidgeimas nugalėtojų ekipoje nežaidė.

Lenkijos taurės aštuntfinalis

Gdansko "Lechia" 1 - 0 Vodzislavo "Odra"

Pralaimėjusiųjų komandoje Tomas Radzinevičius žaidė visą mačą, o į Lietuvos U-21 rinktinę pakviestas Deivydas Matulevičius registruotas nebuvo. "Odra" pateko į ketvirtfinalį.

Baltarusijos taurės aštuntfinalis

"Slavija-Mozir" 1 - 3 Novopolocko "Naftan"

Svečiuose vartininko Eduardo Kurskio atstovaujama ekipa antrą kartą nugalėjo žemesnės lygos komandą. Pirmąjį tarpusavio mačą "Naftan" namuose laimėjo 4:0.

Mikaševičių "Granit" 0 - 1 Gardino "Neman"

Savo komandos nesėkmę Vitalijus Kavaliauskas stebėjo nuo atsarginių suolo. Atsakomasis mačas bus žaidžiamas sekmadienį.

Azerbaidžano taurės aštuntfinalis

Jevlacho "Karvan" 2 - 3 Baku "Inter"

"Lietuviškų" komandų mačą "Inter" laimėjo ir svečiuose. "Karvan" ekipoje Edvinas Lukoševičius žaidė visas rungtynes, o "Inter" komandoje Robertas Poškus liko tarp atsarginių. Pirmoje komandų dvikovoje Baku klubas nugalėjo rezultatu 4:0.

Baku "Neftči ISM" 0 - 2 Baku "Neftči"

Svečiuose "Neftči" antrą kartą nugalėjo savo antrinę komandą - pirmasis komandų mačas baigėsi rezultatu 5:0. Vartininkas Paulius Grybauskas nugalėtojų gretose žaidė visą mačą. Ketvirtfinalyje "Neftči" susitiks su "Inter".