Rezultatai:

Baltarusijos čempionato 26 turas

"Smorgon" 1 - 3 "Minsk"

Paskutinę vietą užėmusi "Smorgon" komanda, kuriai atstovauja Nerijus Valskis, sezoną baigė pralaimėjimu namuose. Paskutinį mačo įvartį antrą pridėtinio laiko minutę įmušė "Minsk" saugas D. Navikas. Jo komanda pirmenybėse liko 9 vietoje.

"Vitebsk" 1 - 1 Minsko MTZ-RIPO

Svečiai iš Minsko išsiveržė į priekį jau 21 minutę, o po septynių minučių galėjo įmušti dar kartą, bet Vytautas Lukša nerealizavo 11 metrų baudinio. Antro kėlinio pradžioje šeimininkai išlygino rezultatą, kuris vėliau nepasikeitė. V. Lukša žaidė iki 59 minutės, Donatas Strockis rungtyniavo visą mačą, o Vygantas Zubavičius dvikovai registruotas nebuvo.

Svečiuose iškovotas taškas leido minskiečiams aplenkti "Gomel" klubą, kuris svečiuose po pralaimėjimo iškrito į žemesnę lygą. MTZ-RIPO užėmė 11 poziciją.

Minsko "Dinamo" 5 - 2 Mogiliovo "Dnepr"

"Dinamo" klubas, nepaisant nesėkmės mače su vicečempione "Dnepr" komanda, iškovojo pirmenybių bronzą. Mogiliovo komandoje nuo 66 minutės žaidė Lietuvos U-19 rinktinės puolėjas Fiodoras Černychas.

Bresto "Dinamo" 2 - 0 Novopolocko "Naftan"

Svečių iš Novopolocko komandoje Eduardas Kurskis registruotas nebuvo. Po nesėkmės "Naftan" klubas pasidalijo 4-6 vietas čempionate.

Mikaševičių "Granit" 2 - 1 Soligorsko "Šachtior"

Pergalę "Granit" ekipa išplėšė jau per pridėtinį laiką. Vitalijus Kavaliauskas nugalėtojų ekipoje liko tarp atsarginių. Jau buvo aišku, kad "Granit" komanda liks priešpaskutinėje 13 vietoje.

Latvijos "Virsliga" 36 turas

Ventspilio "Tranzits" 1 - 4 "Jūrmala"

Šeimininkų vartus gynęs Mindaugas Malinauskas neišgelbėjo jų nuo pralaimėjimo, tačiau Ventspilio komanda vis tiek liko priešpaskutinė. Ronaldas Solominas "Tranzits" klubo gretose registruotas nebuvo.

Rygos "Daugava" 2 - 8 Liepojos "Metalurgs"

Sezoną Latvijos čempionas "Metalurgs" baigė sutriuškindamas absoliučius autsaiderius. Tomas Tamošauskas nugalėtojų komandoje žaidė visą mačą.

Lenkijos "Ekstraklasa" 13 turas

Chožuvo "Ruch" 5 - 2 Balstogės "Jagiellonia"

"Jagiellonia" klubas mače su vienu čempionato lydere "Ruch" ekipa pirmąjį kėlinį pralaimėjo 1:3, o antrajame praleido dar du įvarčius ir įmušė vieną. Balstogės komandoje gynėjas Andrius Skerla žaidė visą mačą. Dešimties taškų baudą prieš sezoną gavusi "Jagiellonia" komanda dalijasi priešpaskutinę vietą lygoje.

Lenkijos I lygos 18 turas

Ostroviec Sventoksiško KSZO 2 - 1 Zabžės "Gornik"

Pergalingą įvartį KSZO įmušė 89 minutę. Marius Kižys Zabžės ekipos gretose žaidė nuo 57 min., o Tadas Papečkys nerungtyniavo. "Gornik" po šio turo su smuktelėjo žemyn ir dalijasi 5-6 vietas.

Azerbaidžano čempionato 10 turas

Lenkoranės "Chazar" 0 - 0 Baku "Neftči"

Visas rungtynes žaidęs Paulius Grybauskas sugebėjo apsaugoti "Neftči" komandos vartus ir padėjo savo ekipai iškovoti tašką. Jų Baku komanda turi 16 ir užima 5 vietą.

Graikijos "Superlygos" 10 turas

Atėnų "Atromitos" 0 - 0 Herakliono "Ergotelis"

Deividas Česnauskis "Ergotelis" klubui nepadėjo dėl traumos. Herakliono ekipa lygoje dalijasi 6-8 vietas.

L.Pilibaitis įmušė pergalingą įvartį į Vengrijos čempionų vartus

Dėro ETO 1 - 0 "Debrecen"

Svarbią pergalę rezultatu 1:0 Vengrijos čempionate iškovojo Dėro ETO klubas, kuriam pergalingą įvartį rungtynėse su šalies čempione "Debrecen" ekipa įmušė saugas Linas Pilibaitis.

"Debrecen" komanda šiemet pateko į UEFA Čempionų lygos grupių etapą, tačiau savo šalies čempionate užima vos 7 vietą. ETO savo ruožtu kovoja dėl medalių.

Komandų tarpusavio mačo Dėre vienintelį įvartį jau pirmąją dvikovos minutę įmušė L. Pilibaitis. Kaip ir įprasta, lietuvis žaidė visas rungtynes.

Po 14 rungtynių ETO turi 25 taškus ir žengia treti, vienu tašku atsilikdami nuo antroje vietoje esančio "Ujpest".

Tiesa, dvi komandos dar gali pasivyti Dėro klubą, nes yra sužaidusios rungtynėmis mažiau.