Lietuviai dar kartą įrodė, kad jie tikrai nusipelnę būti tarp pasaulio karatė elito – R. Bublevičius iškovojo bronzos medalį, o N. Artiomova užėmė ketvirtąją vietą.

Tarp moterų geriausiai pasirodė ukrainietė Natalija Vierloka, o vyrų varžybų nugalėtoju tapo Lenkijos atstovas Lukaszas Wojczykas.

Pasaulio taurės varžybos – prestižinis renginys, į kurį kviečiami tik patys profesionaliausi ir tituluočiausi tradicinio karatė meistrai iš viso pasaulio: 8 moterys, 8 vyrai ir 8 teisėjai. Juos atrenka ITKF techninis komitetas, atsižvelgdamas į meistriškumą ir pasiektus rezultatus tarptautinėje sporto arenoje.

„Vien tai, kad net trys mūsų šalies atstovai atrinkti tarp pasaulinio tradicinio karatė elito byloja apie mūsų šalies sportininkų labai aukštą meistriškumą ir pripažinimą tarptautiniu mastu. Rezultatais esame patenkinti, nes tokio lygio varžybose reikia ne tik meistriškumo, bet ir sėkmės.

Sportininkai kovojo labai stabiliai, nepatyrė jokių traumų. Teisėjai dirbo taip pat labai sklandžiai. Tai buvo puiki proga pasitikrinti mūsų nacionalinės rinktinės nariams savo pasirengimo lygį prieš Europos tradicinio karatė čempionatą, kuris šių metų spalio 24–25 dienomis Italijoje“, – pasakojo Lietuvos tradicinio karatė asociacijos prezidentas ir nacionalinės rinktinės vyriausias treneris
G. Dranevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją