A. Brazauskas buvo supažindintas su LKF veikla, buvo aptarti nacionalinės rinktinės dalyvavimo Europos čempionate Švedijoje bei pasirengimo jam klausimai. Susitikime kalbėta apie rinktinės rėmimo galimybes, todėl Premjeras paprašė LKF pateikti detalų finansinių poreikių, rengiantis Europos čempionatui, planą ir pažadėjo finansiškai padėti nacionalinei rinktinei.

Beje, A. Brazauskas ketina pats atvykti į Europos čempionatą stebėti rungtynių dar grupės varžybose Norčiopinge, kadangi kaip tik tuo metu jį apsilankyti Švedijoje kviečia šios šalies Premjeras.

Susitikime taip pat kalbėta apie galimybes pasinaudoti Europos Sąjungos struktūriniais fondais sporto bazių renovacijai ir statybai. Ministras Pirmininkas paprašė pateikti prioritetinius valstybės ir savivaldybių sporto objektus, kuriuos būtina renovuoti.

Susitikime taip pat dalyvavo Kūno kultūros ir sporto departamento generalinis direktorius Vytas Nėnius, LKF prezidentas Vladas Garastas ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rėmimo fondo vadovas Algimantas Pavilonis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją