Madrido "Real" 3 - 2 La Korunijos "Deportivo"

26' [1 - 0] Raul

30' [1 - 1] Riki

35' [2 - 1] Cristiano Ronaldo (iš 11 metrų baudinio)

46' [2 - 2] Juan Valeron

60' [3 - 2] Lassana Diarra

Jau pirmąją minutę šeimininkų vos į priekį neišvedė Kaka, visgi brazilo smūgis praskriejo visai šalia "Deportivo" vartų. "Real" ir toliau atakavo bei netrukus pelnė įvartį - 26 minutę Kaka išvedė Karimą Benzemą vieną prieš vartininką, tačiau prancūzo smūgis atsitrenkė į virpstą. Vis dėlto, pirmasis prie kamuolio suskubo Raulis.

Bet šeimininkai pirmavo neilgai, mat jau po keturių minučių smūgiu galva rezultatą išlygino puolėjas Riki. Vis dėlto "Real" futbolininkai netrukus vėl persvėrė rezultatą - Raulio uždirbtą 11 metrų baudinį realizavo Cristiano Ronaldo.

Tačiau "Deportivo" ir antrą sykį sugebėjo išlyginti rezultatą - vos prasidėjus antrajam kėliniui, komandos veteranas Juanas Valeronas nepaliko vilčių Ikerui Casillasui.

Šeimininkai vėlgi pasileido į puolimą, ir jau 60-ąją minutę "Real" atstatė persvarą - Lassana Diarra tiksliu smūgiu iš už baudos aikštelės ribų pelnė įvartį.

Per likusį laiką dar bandė kažką sukurti tiek Benzema, tiek Kaka, tiek Ronaldo. Visgi, įvarčių daugiau pelnyta nebuvo, tad "Real" čempionatą pradėjo pergale.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją