"Nauji įkainiai nuo šių metų sausio įsigaliojo Tarybos sprendimu, bandėme Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybai aiškinti savo motyvus.

Sprendimas priimtas skatinant visą šeimą ateiti praleisti laisvalaikio tam išleidžiant mažiau pinigų. Vis dėlto gavome rekomendaciją - ištaisyti padarytą klaidą ir pakeisti įkainius kitu Tarybos sprendimu", - "Šiaulių kraštui" sakė Savivaldybės administracijos Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotoja Ramutė Pilypienė.

Jos manymu, į šį klausimą pažiūrėta pernelyg tiesmukai: "Tada galėtume prisikabinti prie visko: kodėl nuolaidos taikomos moksleiviams, pensininkams, neįgaliesiems. Asmeniškai manęs, kaip moters, kainų skirtumas nežeidė, negirdėjau nusiskundimų ir iš kitų moterų stadione.

O ateinančių į varžybas šeimų skaičius iš tiesų buvo išaugęs, įsigaliojus lengvatai moterims. Aš - už 3 litus, ne todėl, kad aš - moteris, o todėl, kad galėčiau su vyru ir su vaiku ateiti į futbolo rungtynes, ir šeima sunkmečiu patirtų mažiau išlaidų".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją