Trečiąją vietą užima slovėnė Kim Pletikos - 38 baudos balai.

Į 66-ą vietą tarp 82-jų merginų bendroje įskaitoje pakilo keturiolikmetė Milda Eidukevičiūtė (331 balas), kuri yra 24-ta jaunučių (iki 16 metų) buriuotojų (35-i dalyviai) įskaitoje.

Vaikinų varžybų bendroje įskaitoje iš lietuvių aukščiausiai pakilęs šešiolikmetis Martis Pajarskas po nesėkmingų šeštojo ir septintojo plaukimų, kuriuose jis finišavo atitinkamai 67-as ir 43-as, smuktelėjo į 33-ąją poziciją.

M. Pajarskas su 139 baudos balais pateko tarp 74-ių pajėgiausių pirmenybių buriuotojų (Boys Gold).

Lyderiu po septynių plaukimų tapo italas Giovannį Coccoluto (19 b.) lenkiantis tėvynainį Davide Domeneghetti (26 b.) ir britą Tomą Britzą (37 balai).

Devintą vietą antroje pagal pajėgumą grupėje (Silver) ir 83-ą bendroje įskaitoje po septynių plaukimų užima septyniolikmetis Karolis Janulionis (182 b.), o keturiolikmetis Valerijus Ovčinnikovas (282 balai) yra 70-tas antroje grupėje ir 144-as bendroje įskaitoje tarp tarp 148-ių buriuotojų.

Jaunučių vaikinų įskaitoje V. Ovčinnikovas lenkia tik du varžovus ir yra 61-as.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją