Didžiausios trenerių viltys buvo siejamos su sunkiasvoriu Igoriu Fiodorovu. Šimtą kilogramų sveriantis vilnietis pirmoje kovoje įveikė Evtimą Evtimovą (1:0/3:1) iš Bulgarijos.

Antroje imtyje Igoris kibo į atlapus gruzinui Omarui Gusošviliui. Deja, įtemptose grumtynėse pergalę rezultatu 5:2/0:5/0:7 šventė Gruzijos atletas.

„Po dviejų kėlinukų buvo lygu. Trečiame sūnus praleido veiksmą ir, mėgindamas atsilošti, rizikavo. Gruzinas gynėsi ir sėkmingai kontratakavo. Viso to nebūtų, jei pirmame kėlinyje Igoris paguldytų kaukazietį. Pritrūko kokių nelemtų penkių sekundžių. Nepaisant pralaimėjimo, labai patenkintas sūnaus kovingumu Zrenjanine“, - po varžybų kalbėjo Igorio tėvas Viačeslavas Fiodorovas.

I. Fiodorovas užėmė devintą vietą tarp 18 dalyvių.

Arnas Draugelis iš Vilkaviškio startinėje imtyje pralaimėjo azerbaidžaniečiui Firudinui Ismailovui rezultatu 0:7/0:7 ir baigė čempionatą paskutinėje, 25-oje vietoje.

Ketvirtadienį ir penktadienį kovos moterų imtynių turnyro dalyvės. Mūsų šalies sportininkės čempionate nedalyvauja.

Penktadienį savo varžovus sužinos „klasikai“ Rūtenis Uginčius (46 kg), Ramūnas Dagys (50 kg), Remigijus Guntis (58 kg), Laimonas Gečas (69 kg) ir Vilius Laurinaitis (85 kg).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją