Su "Tauru" atsisveikino ir lietuviai saugas Karolis Jasaitis bei puolėjas Andrius Puotkalis, o kamerūnietis gynėjas Bertrand'as Ngapounou jau praėjusią savaitę perėjo į Vilniaus "Vėtrą".

Užpildyti atsiradusias spragas "Tauras" nusprendė legionieriais. Tauragiškiai paskelbė apie pasirašytą sutartį su puolėju Olegu Semjonovu. 25 metų buvęs Latvijos jaunimo rinktinės žaidėjas pastaruoju metu žaidė Rezeknės "Blazma" ekipoje, o anksčiau yra rungtyniavęs "Riga" klube.

Anot "Tauro" oficialaus tinklapio, klubas "šiuo metu laukia atvykstant dar kelių legionierių".

Futbolas.lt žiniomis, "Tauro" ekipoje greičiausiai nebebus ir dar trijų žaidėjų. Pasibaigus sutarčiai iškeliavo moldavas saugas Iulianas Bursucas, vartininkas Ernestas Šetkus buvo nuvykęs į vieno ketvirtosios pagal pajėgumą Anglijos lygos klubo peržiūrą, ekipoje nebežais ir šį sezoną žaidžiančiojo trenerio pareigose pradėjęs Eimantas Poderis.

"Turėjau dar pusę metų galiojančią sutartį. Bet puikiai suprantu nelengvą "Tauro" situaciją ir išsiskyrėme be pykčio, abipusiu sutarimu. Nutariau, jog neverta kankinti savęs ir klubo, geriau jau išsiskirti", - pasakojo E. Poderis.

Kol kas 35 metų veteranas teigė nežinąs kur žais toliau ir ar rungtyniaus apskritai. "Kurį laiką atostogavau ir dėl to sau galvos nesukau. Esu atviras visiems pasiūlymams, bet kažin, ar Lietuvoje dar yra vietų, kur galėčiau žaisti. Turėjau pasiūlymą iš Gargždų "Bangos", tačiau Gargždai labai toli nuo Vilniaus, kur aš gyvenu. Persikelti nesinorėjo", - atviravo futbolininkas.

Vasarą "Tauro" ekipą paliko saugai Arvydas Rudžionis ir Paulius Smaryginas bei puolėjai Valerijus Mižigurskis ir Artūras Rimkevičius. Tauragės klubą pastiprino gynėjas Valdas Pocevičius iš Kėdainių "Nevėžio" ir FBK "Kauno" puolėjas Aivaras Laurišas.