L. Aragonesas, kurio treniruojama Ispanijos rinktinė laimėjo 2008 metų Europos pirmenybes, yra įvardijamas, kaip vienas realiausių kandidatų stoti prie Sevilijos "Real Betis" klubo vairo.

M.Valverde stos prie "Villarreal" ekipos vairo

"Villarreal" klubas antradienį patvirtino, jog naujuoju komandos treneriu taps Ernesto Valverde, kuris pakeis į Madrido "Real" ekipą išvykusį Manuelį Pellegrinį.

E. Valverde praėjusį sezoną treniravo Pirėjo "Olympiakos" klubą, tačiau komandos vadovai nepanoro pratęsti sutarties su juo, nors klubas laimėjo ir Graikijos pirmenybes, ir šalies taurės varžybas.

45-erių metų strategas kiek anksčiau taip pat yra treniravęs ir tokius klubus, kaip Bilbao "Athletic" bei Barselonos "Espanyol".

"Le Mans" klubo strategu tapo P.Duarte

Naujuoju Prancūzijos "Le Mans" klubo treneriu antradienį paskirtas Paulo Duarte.

Strategas, kuris taip pat yra ir Burkina Faso rinktinės treneris, su "Le Mans" klubu pasirašė dvejų metų sutartį.

"P. Duarte bus naujasis komandos treneris ateinančius du sezonus",- teigiama oficialiame klubo pranešime.

"Le Mans" ekipa šiemet "Ligue 1" čempionate užėmė vos 16-ąją vietą.

Prancūzijos lygos autsaideris atsisakė trenerio paslaugų

Devynioliktąją vietą dvidešimties komandų Prancūzijos čempionate užėmusio bei iš elitinės lygos iškritusio "Nantes" klubo vadovai atsisakė komandos trenerio Elie Baupo paslaugų, kuris šiose pareigose dirbo mažiau nei metus.

"Nantes" futbolininkus jis treniravo nuo praėjusių metų rugsėjo mėnesio, tačiau nesugebėjo išgelbėti aštuoniskart šalies čempionų nuo iškritimo į žemesnę lygą.

Beje, "Nantes" ekipa elitinę lygą priversta palikti jau antrą kartą per tris pastaruosius sezonus.

"Nantes" ir E. Baupas nusprendė nutraukti bendradarbiavimą",- teigiama klubo išplatintame pareiškime.

Pasibaigusiame šalies čempionate "Nantes" futbolininkai per 38 rungtynes surinko 37 taškus - 9 pergalės, 10 lygiųjų ir 19 pralaimėjimų.