"Aišku, labiau norėčiau, kad važinėtume po turnyrus užsienyje ir juose dalyvautume. Bet šiais laikais Lietuvoje lėšų nėra, sunku ir visame pasaulyje. Todėl nei pats gali nuvažiuoti, nei tikėtis, kad pas tave kas nors išvažiuos", - kalbėjo treneris.

"Rinktinių direktorius Robertas Tautkus man patarė geriau ieškotis varžovų Lietuvoje. Juos radome ir žaisime dvejas rungtynes. Antradienį susitiksime su su U-21 rinktine, o birželio 6 d. - su Marijampolės "Sūduva". Komandai reikia iš anksto ruoštis atrankos varžyboms."

Lietuvos U-19 ir U-21 rinktinės tarpusavyje susitiks antradienį 16.45 valandą Marijampolės "Sūduvos" sporto centro stadione. Šeštadienį U-19 rinktinė su "Sūduva" žais Marijampolės treniruočių komplekso aikštyne.

Marijampolėje devyniolikamečiai pabus šešias dienas. M. Neoras teigė, kad panašią stovyklą U-19 rinktinė žada rengti ir vėliau.

"Norėjosi pasižiūrėti žaidėjus, kaip sakoma, juos "pačiupinėti". Pabandėme susirinkti, po mėnesio darysime tą patį. Daug mūsų vaikinų žaidžia įvairiose Lietuvos lygose, tad pagal galimybes bandysime juos surinkti, kad neužmirštų bendrauti rinktinėje", - kalbėjo treneris.

Lietuvos U-19 rinktinės sudėtis:

vartininkai:


Rokas Každailis (FBK "Kaunas"),
Kasparas Guobys (Vilniaus FM),
Giedrius Kvedaras (Panevėžio "Ekranas");

gynėjai:


Gintas Amplejevas (FBK "Kaunas"),
Pavelas Sorokinas (FBK "Kaunas"),
Marius Miškinis (FBK "Kaunas"),
Karolis Jarmalavičius (Panevėžio "Ekranas"),
Robertas Šuškevičius (Vilniaus FM);

saugai:


Brunas Biskys (Marijampolės "Sūduva"),
Paulius Drublionis ("Šiauliai"),
Tautvydas Eliošius ("Šiauliai"),
Karolis Atutis (Klaipėdos "Atlantas"),
Donatas Nakrošius (FBK "Kaunas"),
Simonas Paulius (FBK "Kaunas"),
Fiodoras Černychas (Vilniaus FM)

;

puolėjai:


Edvinas Petkus (FBK "Kaunas"),
Tautvydas Švelna (Panevėžio "Ekranas"),
Ronaldas Solominas (Ventspilio "Tranzits", Latvija).