Sprendimo priežastys neskelbiamos, tačiau kalbama, jog legionieriaus iš Rusijos paslaugų atsisakyta todėl, kad jis pažeidinėjo sportinį režimą.

Paskutinės rungtynės "Taure" S. Čelochsajevui buvo Lietuvos futbolo federacijos taurės finalas su Marijampolės "Sūduva".

Šiemet 25 metų rusas tauragiškių ekipoje A lygoje per ketverias rungtynes pelnė du įvarčius, tačiau daugiau pasireikšti jam trukdė prieš sezoną patirta trauma.

Pernai I lygoje puolėjas pasižymėjo 19 kartų, o taip pat prisidėjo ir prie "Tauro" sėkmingo žaidimo LFF taurės 2008/09 metų sezone, kur aštuntfinalyje ir ketvirtfinalyje įmušė po įvartį į Vilniaus "Vėtros" ir Panevėžio "Ekrano" vartus.

"Tauras" taip pat pranešė, jog su legionieriaus išvykimu į komandą ateina kitas puolėjas - 26 metų Artūras Rimkevičius, kuris šiemet sezoną pradėjo FBK "Kaunas" komandoje LFF II lygos Pietų zonoje.

Kauniečiams A. Rimkevičius su pertraukomis atstovavo nuo 2000-ųjų metų.

Buvęs Lietuvos jaunimo rinktinės futbolininkas taip pat buvo skolinamas "Šilutei", Latvijos klubui Liepojos "Metalurgs", Kėdainių "Nevėžiui", Šiaulių "Sakalui", dublerinėms "Kauno" komandoms "Kauno Jėgeriams" ir "LKKA-Atletui".

Šiemet vykusiame "Tauro" ir "Kauno" pirmajame LFF taurės pusfinalio susitikime būtent A. Rimkevičius įmušė vienintelį kauniečių įvartį į varžovų vartus.