„Aš dar niekada karjeroje netaikiau tokios savo auklėtinių žaidybinės schemos, kai aikštėje bus tik vienas gynybinio plano saugas (Lassana Diarra - DELFI).

Mes jau supratome, kaip reikia žaisti su lietuviais. Svarbiausia yra mūsų kamuolio kontrolė ir iš varžovų atimta galimybė rengti kontratakas“, - gyrėsi R. Domenechas per surengtą tradicinę spaudos konferenciją.

Prancūzijos rinktinės strategas dar sykį nepamiršo paminėti, kas, jo nuomone, lėmė laimėjimą 1:0 Kaune.

„Buvo daug teigiamų aspektų Kaune. Tai ir iniciatyva puolime, ir visos komandos nusiteikimas, ir dar didžiulis siekis nugalėti. Visa tai ir lėmė mūsų pergalę svečiuose. Sudėtingomis aplinkybėmis mes žaidėme gerai“, - sakė R. Domenechas.

„Dvejos iš eilės rungtynės niekada nebūna vienodos, - pastebėjo prancūzų atakų lyderis Thierry Henry. – Pirma, mes žaisime visai ant kitokios kokybės aikštės. Su visa pagarba Lietuvai, noriu pabrėžti, kad „Stade de France“ stadiono veja yra daug geresnė negu Kaune. Aš manau, kad tai taip pat pliusas ir mūsų varžovams lietuviams. Nuo jų namuose jau nukentėjo Rumunija. Tada lietuviai rėmėsi kontratakomis ir nugalėjo. Todėl mums reikės skirti daugiau dėmesio Lietuvos rinktinės puolėjams, kurie yra labai greiti. Mes privalome būti atsargūs, kai visa komanda pulsime pirmyn.“

Trečioje pozicijoje esantys prancūzai turnyro lentelėje dviem taškais atsilieka nuo antrą vietą užimančių mūsiškių.

Trečiadienį kitose VII-osios atrankos grupės rungtynėse Austrija (4-oji vieta, 4 tšk.) namuose priima Rumuniją (5-oji vieta, 4 tšk.).

Grupės lyderė yra Serbija (12 taškų), o autsaiderė – Farerų salų vienuolikė (6-oji vieta, 1 tšk.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją