"Manchester United" klubui atstovaujantis prancūzas tikino, jog neretai rungtynių gimtinėje metu vilkėdamas rinktinės marškinėlius jaučiasi lyg žaistų išvykoje.

"Esu labai nusivylęs sirgalių elgesiu, - sakė 27 metų futbolininkas. - Žaidžiame "Stade de France" stadione, o atrodo, kad esame išvykoje."

Po pralaimėjimų draugiškuose mačuose Urugvajui bei Argentinai atitinkamai Paryžiuje bei Marselyje trenerio Raymond'o Domenecho auklėtiniai buvo akivaizdžiai nušvilpti.

"Kai susitikau su Carlosu Tevezu (Argentinos rinktinės puolėju - red. past.), jis sakė, kad Marselyje jautėsi lyg gimtinėje. Stadione buvo daug vėliavų, aukštinančių Diego Maradoną, tačiau ne Francką Ribery ar Thierry Henry", - piktinosi P. Evra.

"Negaliu to suprasti. Sirgaliai turi mus palaikyti, o ne nušvilpti kas penkias minutes, kaip pasitaiko "Stade de France". Galbūt jie nemėgsta futbolo."

Ir pridūrė: "Prancūzai neturi tokios futbolo kultūros, kokia yra Brazilijoje, Argentinoje ar Anglijoje."

Dar vienas išbandymas vietos sirgalių lauks balandžio 1 dieną, kuomet prancūzai savo aikštėje Paryžiuje pasaulio čempionato atrankos turnyro mače priims Lietuvos rinktinę, su kuria šeštadienį grumsis Kaune.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją