A. Galliani žurnalistams pranešė, kad „paskutinėmis valandomis derybos pajudėjo pirmyn“, tačiau kompanijos AEG, kuriai priklauso „Galaxy“ klubas, vadovas Timas Leiweke italo teiginius pavadino „nesąmone“.

„Prieš dvi savaites „Milan“ pateikė juokingą pasiūlymą, kurį aš atmečiau per keletą sekundžių. Tokie skaičiai nepadengtų net nuostolio dėl neparduotų marškinėlių. O nuo tada iš jų nieko negirdėjau ir su niekuo nebuvau susitikęs“, - naujienų agentūrai AFP kalbėjo T. Leiweke.

Amerikietis pridūrė, kad visa ši istorija, kai D. Beckhamas buvo tik išnuomotas, o dabar įsigeidė likti Milane, jam jau pradeda pabosti.

„Nusprendžiau kalbėti viešai, nes perskaičiau per daug neteisingų teiginių. Po to juokingo pasiūlymo su „Milan“ neturėjome jokių kontaktų. Jie bendravo su lygos (JAV futbolo lygos MLS - DELFI) atstovais, su D. Beckhamo atstovais, bet ne su mumis“, - sakė T. Leiweke.

Nors futbolininkas pats norėtų likti „Milan“ klube, „Galaxy“ vadovas apeliavo į verslo niuansus.

„Milaniečiai nesupranta, kad yra sirgaliai, kurie gali atsisakyti abonementų, TV kanalai planuoja savo transliacijas, rėmėjai norės kompensacijų, galų gale kitos komandos turi teisę žinoti, žais prieš juos D. Beckhamas ar ne. Jeigu Milano klubo vadovai taip nori jį įsigyti, kodėl jie laukia iki paskutinės minutės? Jeigu jie galvoja išsisukti pigiai, jie klysta.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją