Tačiau žaidėjų ligos ir traumos pakoregavo kauniečių planus. Iš rikiuotės iškritus dideliam būriui futbolininkų, "Kaunas" buvo priverstas atsisakyti mačo su "Sūduva" ir rungtyniaus tik su uostamiesčio ekipa.

"Mūsų komandoje jau savaitės viduryje buvo daug ligotų ir traumuotų futbolininkų, o pastaruoju metu jų dar padaugėjo. Susirgo Nerijus Valskis ir Eimantas Marozas. Todėl per dieną žaisti su dviem varžovais negalėsime. Su "Atlantu" rungtyniaus ir pagrindinė sudėtis, ir dubleriai", - sakė "Kauno" vyriausiasis treneris Eugenijus Riabovas.

Jis teigė, kad jau anksčiau buvo aišku, jog šeštadienį negalės rungtyniauti Tomas Kančelskis, Mohamedas Arouri, Luka Aničičius, Aivaras Laurišas, Vytautas Lukša, Rafaelis Ledesma, Audrius Juozaitis, Artūras Rimkevičius, Mantas Fridrikas ir Valentinas Šulkevičius.

Rezultatyviausias praėjusio A lygos čempionato futbolininkas brazilas R. Ledesma turi čiurnos problemų, jis vasario mėnesį nesitreniravo nė karto. Pastaruoju metu su kauniečiais sportuoja bosnis Edinas Pehličius, tačiau jis "Kauno" klubui nepriklauso.