Tačiau kėlinio viduryje "Šiauliai" perėmė iniciatyvą ir artėjant rungtynių pabaigai išlygino rezultatą. 84 minutę po Vaido Šilėno perdavimo iš kairiojo krašto galva iš arti kamuolį į vartus pasiuntė Aleksandras Romašovas.

Po dvikovos "Šiaulių" sporto direktorius Deivis Kančelskis džiaugėsi komandos pasirodymu: "Kad taip žaisime net nesitikėjau - komanda beveik nesitreniravo su kamuoliu. Neturi tokių sąlygų kaip "Kaunas", kuris gali treniruotis Marijampolėje. Patiko žaidėjų užsidegimas ir noras rungtyniauti."

"Tiesa, dar yra ką taisyti taktikos ir technikos lygmenyje, bet kaip minėjau, kol kas su kamuoliu nesitreniravome. Apskritai šiose rungtynėse tenkina tiek žaidimas, tiek rezultatas", - kalbėjo D.Kančelskis.

"Kauno" vyriausiasis treneris Eugenijus Riabovas apie rezultatą buvo kitokios nuomonės: "Lygiosios mums nėra geras rezultatas. Buvome verti pergalės, nes žaidėme geriau, ypač pirmajame kėlinyje. Iki pertraukos sukūrėme progų įvarčiui pasiekti, o varžovai tuo pačiu neatsakė. Jei kalbėsime apie žaidimo kokybę, "Kaunas" kur kas geriau rungtyniavo iki pertraukos"

Pasak jo, antrajame kėlinyje į aikštę teko leisti kitus futbolininkus, tačiau jie nelabai pateisino vilčių. "Tikėjomės, kad šie žaidėjai įneš gyvumo, tačiau taip neatsitiko. Iš antrajame kėlinyje aikštėje pasirodžiusių futbolininkų nepagirčiau nė vieno. Jie galėjo sužaisti geriau. Tiesa, tai netaikyčiau Mindaugui Grigalevičiui, nes jis rungtyniavo po traumos", - teigė E.Riabovas.

Paklaustas, kokį įspūdį padarė visą mėnesį kartu su ekipa nesitreniravęs Pascalis Mendy, treneris atsakė: "Jautėsi, kad tarp jo ir komandos nėra tarpusavio supratimo, nes P.Mendy tik neseniai prisidėjo prie "Kauno".

Statistika

"Šiauliai" 1 - 1 "Kaunas"

47' [0 - 1] Artūras Rimkevičius (11m.)

84' [1 - 1] Aleksandras Romašovas

"Šiauliai": Jurevičius; A.Garuckas, Pšelenskis, Strockis, Drublionis; Viktoravičius (81' Gusačenko), Šilėnas, Kuklys, Burkšaitis (56' Pilypas); Urbelis (65' Krištopaitis), Špukas (60' Romašovas)

"Kaunas": Kilijonas; Kančelskis (80' Bajrami), Khubutia (46' Kšanavičius), Zelmikas, Andriuškevičius; Valskis (60' Manchkhava), Miklinevičius, Fridrikas, Ivaškevičius (75' Mendy); Laurišas (46' Grigalevičius), Rimkevičius