Pirmieji pasižymėti galėjo "Liverpool" futbolininkai, bet ir Xabi Alonso, ir gražiai gynėjus baudos aikštelėje suklaidinęs Jamie Carragheris nepataikė į vartus.

27-ą minutę viskas apsivertė aukštyn kojom, kai po kampinio "Everton" saugo Timo Cahillo galva smūgiuotą kamuolį į tinklą, pakeitęs skriejimo kryptį, pasiuntė gynėjas Joleonas Lescottas.

Antrajame kėlinyje "Liverpool" perėmė iniciatyvą ir ėmė spausti varžovus. 54-ą minutę jų pastangos davė vaisių - po įspūdingo Fernando Torreso perdavimo kulnu iš aštraus kampo pasižymėjo Stevenas Gerrardas. Tiesa, kaltė dėl įvarčio krenta ant ir ant vartininko Timo Howardo pečių - amerikietis praleido kone tiesiai į jį skriejusį kamuolį.

Šeimininkai ir toliau neatleido vadžių, bet nei S. Gerrardui, nei Dirkui Kuytui pasižymėti nepavyko, tad komandoms teks peržaisti rungtynes.

Nugalėtojas nepaaiškėjo ir "Cardiff" bei Londono "Arsenal" klubų dvikovoje, kuri baigėsi be įvarčių.

Kardifo komanda dominavo mačo pradžioje - Rossas McComackas po Joe Ledley perdavimo mušė galva greta vartų, tikslumo pritrūko jam pritrūko ir kiek vėliau, kai kamuolys praskriejo pro pat Lukaszo Fabianskio ginamų vartų virpstą.

"Arsenal" į tai atsakė pavojingu Samiro Nasri smūgiu, o po didžiosios pertraukos Londono ekipa perėmė iniciatyvą. Visgi paversti jos įvarčiu nepavyko - teisėjas finaliniu švilpuku paskelbė lygiąsias.

Sekmadienio rezultatai:

"Cardiff" 0 - 0 Londono "Arsenal"

"Liverpool" 1 - 1 Liverpulio "Everton"

27' [0 - 1] Joleon Lescott

54' [1 - 1] Steven Gerrard

Sekmadienį taip pat buvo ištraukti ir penktojo etapo burtai:

"Sheffield United" - "Hull City"

"Watford" - Londono "Chelsea"

Londono "West Ham" - "Middlesbrough"

"Sunderland" arba "Blackburn" - "Coventry"

"Derby" arba "Nottingham Forest" - "Man Utd"

"Swansea" - Londono "Fulham"

"Liverpool" arba Liverpulio "Everton" - "Doncaster" arba Birmingemo "Aston Villa"

"Cardiff" arba Londono "Arsenal" - "West Brom" arba "Burnley".

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją