Pasak jo, tikrų naujokų - žaidėjų, nepriklausiusių mūsų komandai - „Kaune“ nėra ir tikriausiai nebus.

„Mes turime pakankamai futbolininkų, yra iš ko rinktis. Buvę „Šilutės“ žaidėjai, papildę „Kauną“, yra 21-23 metų, pačiame jėgų žydėjime. Jiems reikia kuo daugiau rungtyniauti“, - teigė E. Riabovas.

Kol kas atskirai nuo komandos, pagal kitą programą, treniruojasi kroatas Luka Aničičius ir brazilas Rafaelis Ledesma. Dėl problemų šeimoje į Lietuvą dar neatvyko senegalietis Pascalis Mendy. Rytinėje antradienio treniruotėje nebuvo ir tunisiečio Mohamedo Arouri, kuris tikriausiai atsisveikins su klubu.

- Tarp besitreniruojančių nebuvo matyti ir senegaliečio P.Mendy bei M. Arouri. Kodėl jų nėra?, - trenerio E. Riabovo klausė Futbolas.lt

- P. Mendy dėl problemų šeimoje dar neatvyko į Lietuvą. M. Arouri, kai pradėjome rengtis sezonui, su komanda treniravosi. Tačiau dabar komandoje jo nėra ir tikriausiai nebus.

- Puolėjams Artūrui Rimkevičiui ir Mindaugui Grigalevičiui po praėjusio sezono buvo atliktos operacijos. Kol kas su komanda jie nesportuoja. Kuris iš jų pirmas prisidės prie ekipos?

- Jie prie komandos prisidės kartu. Jau trečiadienį A. Rimkevičius ir M .Grigalevičius su "Kaunu" važiuos treniruotis į Marijampolę. Iki šiol jie bėgiojo krosus, dirbo štangų salėje - stiprino raumenis.

- Ateinantį sezoną Eduardas Kurskis turės ne tik saugoti vartus, bet ir treniruoti jaunus vartininkus. Kam numatytos pagrindinio vartininko pareigos? E. Kurskiui?

- Dar nežinia. E. Kurskis gerokai vyresnis už kitus vartininkus. Likę - Laurynas Vertelis, Aurimas Dubickas, Š. Kilijonas, A. Strukas - panašaus amžiaus. Kuris iš jų geriausiai atrodys per treniruočių stovyklas, draugiškas rungtynes, tas ir taps pagrindiniu vartininku.

- Šią savaitę pradėjote sportuoti Marijampolės manieže. Kaip apibūdintumėte treniruočių sąlygas?

- Sąlygas pavadinčiau fantastinėmis. Aikštės danga - pati naujausia, tarsi natūrali žolė. Nebaisu, kad žaidėjai gali patirti traumas. Maniežas taip pat labai geras, jis gali konkuruoti su Vilniuje esančiu "Sportimos" maniežu. Mes visą parengiamąjį laikotarpį - penkias dienas per savaitę - treniruosimės Marijampolės manieže. Šeštadieniais mums skirtas varžybų laikas. Su "Ventspils" klubu dėl rungtynių jau sutarėme, ieškosime daugiau varžovų.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją