Jau 7-ąją min. olandas Frankas de Boeras išvedė "Barcelona" į priekį, bet po dvylikos minučių Rogeris Garcia atkūrė pusiausvyrą. Beje, rungtynes "Barcelona" ekipa baigė dešimties - 76-ąją min. iš aikštės buvo pašalintas olandas Philipas Cocu.

Nors Vigo "Celta" ir pralaimėjo trečiadienį išvykoje 1:2 (0:1) "Mallorca" ekipai, tačiau pergalė pirmose ketvirtfinalio rungtynėse dviejų įvarčių skirtumu - 3:1 - garantavo kelialapį į pusfinalį.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Miguelis Angelis Nadalis (45 min.) išvedė šeimininkus į priekį, tačiau antro kėlinio 73-ąją minutę Catanha sugrąžino pusiausvyrą. Pergalingą įvartį aikštės šeimininkams 84-ąją minutę pelnė 11 m baudinį realizavęs Vicente Engonga.

Ir šias rungtynes aikštės šeimininkai baigė nevisos sudėties - 65-ąją minutę raudona kortelė buvo parodyta Javierui Olaizola, o 81-ąją min. iš aikštės buvo pašalintas Samuelis Etoo.

Lengviausiai į pusfinalį iškopė Saragosos "Real" vienuolikė. Svečiuose sužaidusi lygiosiomis 1:1 su Santandero "Racing" ekipa, trečiadienį atsakomosiose ketvirtfinalio rungtynėse Saragosos vienuolikė namuose varžovus nugalėjo 2:0 (1:0).

Įvarčius nugalėtojams pelnė Toro Acuna (33 min.) ir Xavieras Aguado (59 minutę).

Ketvirtuoju pusfinalininku antradienį tapo antrojoje Ispanijos lygoje rungtyniaujantis Madrido "Atletico" klubas. "Atletico" po lygiųjų išvykoje 1:1 namuose 3:1 įveikė III lygos "Granada" ekipą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją