Valdančiosios Permainų koalicijos partneriai pradėjo dalytis ministerijų portfelius. Departamentas turėtų patekti į Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) arba Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) įtakos sferą.

Tarp kandidatų pakeisti A. Raslaną minimas buvęs departamento direktorius krepšininkas Rimas Kurtinaitis, Lietuvos futbolo federacijos (LFF) viceprezidentas Gintautas Babravičius, triatlonininkas Vidmantas Urbonas, krepšinio garsenybė Šarūnas Marčiulionis, - pretendentus vardina dienraštis "Lietuvos rytas".

Tačiau pagrindiniu pretendentu į vadovo postą vadinamas Lietuvos olimpinio sporto centro direktoriaus pavaduotojas konservatorius Arūnas Kazlauskas.

Paties KKSD vadovo A. Raslano teigimu, departamento direktoriaus vieta negalinti būti politinių intrigų objektas - savo žodį turi tarti ir šalies sporto visuomenė. Be to, pasak KKSD vadovo, norint jį atleisti, "reikia pasakyti, kas buvo blogai".

LTOK prezidento Artūro Poviliūno nuomone, A. Raslanas galėtų ir toliau eiti savo pareigas, nes yra patyręs ir išmano savo darbą.

1990-1993 metais departamentui vadovavęs A. Raslanas 2005-aisiais laimėjo konkursą ir šiame poste pakeitė dėl nepalankių Valstybės kontrolės išvadų pasitraukusį Vytą Nėnių.

Šalies sporto vadovo likimas - politikų rankose, - skelbia "Lietuvos rytas".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją