Trečiadienį Lietuvos rinktinė, treniruojama Migliaus Astrausko ir Artūro Juškėno, išvyks į Brestą, kur sužais dvejas draugiškas rungtynes su Baltarusijos ekipa.

Lietuvos rinktinė Europos čempionato atrankos varžybų VII grupėje žais su Olandijos, Kipro, Ispanijos ir Ukrainos komandomis. Lapkričio 27 ir 30 dienomis lietuviai susitiks su olandais, o su likusiomis ekipomis žais kitais metais.

Į finalinį etapą Austrijoje iš šios grupės pateks dvi stipriausios rinktinės.

Lietuvos rinktinės kandidatai: Arūnas Vaškevičius ("A1 Bregenz", Austrija), Aurelijus Sabonis ir Vaidotas Grosas (abu - Kuenkos "BM Ciudad Encantada", Ispanija), Romas Kirveliavičius (Vienos "Aon Fivers", Austrija), Augustas Strazdas ir Modestas Bakaitis (abu - Toledo "Labaro", Ispanija), Valdas Novickis ("HSG Dusseldorf", Vokietija), Mindaugas Andriuška (Švaco "ULZ Sparkasse", Austrija), Vaidas Klimčiauskas (Hardo "Alpla", Austrija), Aidenas Malašinskas, Gintaras Cibulskis ir Rolandas Bernatonis (visi trys - Kauno "Granitas-Karys"), Rolandas Uoslys ir Evaldas Veida (Vilniaus "Vilnius").

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją