Lietuvos čempionų gretose pasižymėjo Aidenas Malašinskas, pelnęs net 15 įvarčių. Valdas Jarukas pasižymėjo 6 kartus, Tomas Kraucevičius - 5, Robertas Švedas ir Andrius Žigelis - po 2, Rolandas Bernatonis ir Gintaras Cibulskis - po 1.

Prancūzijos komandoje 7 įvarčius pelnė Karelas Nočaras, po 5 - Laurentas Busselier, Xavieras Barachet ir Guillaume'as Joli.

Svečiai nuo pat susitikimo pradžios perėmė iniciatyvą į savo rankas ir išsiveržė į priekį (11:7, 14:7, 17:9), o iki pertraukos įgijo dešimties įvarčių pranašumą 23:13.

Antrajame kėlinyje "Granito-Kario" rankininkams pavyko keletą kartų šiek tiek sumažinti skirtumą 14:23, 20:28, 25:33, tačiau užtikrintai rungtyniavusi Šamberi ekipa nepaliko jokių galimybių Lietuvos čempionams net pagalvoti apie pergalę.

Kitas rungtynes Kauno rankininkai žais ketvirtadienį (spalio 16 dieną) namuose su Celjės "Pivovarna Laško" (Slovėnija) komanda.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją