Priminsime, kad po katastrofiškų „Ferrari“ ekipai varžybų Singapūre, L. di Montezemolo pareiškė, kad lenktynės buvo panašios į cirką, nes jų eigą iš esmės kontroliavo saugos automobilio periodai ir kad tokios varžybos žemina „Formulę-1“.

Tačiau B. Ecclestone‘as mano kitaip ir nepraleido progos atsakyti į kritiką.

„Jei „Ferrari“ prezidentas teisus, kad Singapūro GP buvo cirkas, tai mes jam turime būti dėkingais už tai, kad šiam skyrė klounų“, - komentavo Bernie.

„Po tokio „Ferrari“ savaitgalio prezidentui derėtų užsičiaupti ir laikyti galvą nulenkus. Jei Felipe Massa pralaimės čempionatą, jis žinos, kad kalta buvo komanda“.

Taip pat B. Ecclestone‘as nesuprato kodėl „Ferrari“ naudojamas šviesoforas boksuose yra valdomas rankiniu būdu vietoje to, kad šio šviesos užsidegtų žaliai po to, kai kuro užpylimo žarna butų pilnai ištrauktą iš bako.

„Jei norėčiau būti protingas, tiesiog turėčiau sistemą, kuri įžiebtų žalią šviesą ir išleistų lenktynininką, kai tik užpylimo žarna būtų atitraukta nuo automobilio. O jei tai yra mygtuko paspaudimo klausimas, kaip manau ir yra, kodėl nepalikus seną gerą žmogų su „saldainiu“?“ – stebėjosi B. Ecclestone‘as.

Priminsime, kad po itin prasto rezultato Singapūre „Ferrari“ ekipa prarado lyderės poziciją konstruktorių įskaitoje ir dabar vienu tašku atsilieka nuo „McLaren“.

Daugiau informacijos ieškokite .">