Po 1 įvartį įmušė Nerijus Montvydas ir Saulius Leonavičius.

Trečiadienį ketvirtąsias turnyro rungtynes Lietuvos rinktinė žais su Sidnėjaus (2000 m.) ir Atėnų (2004) parolimpinių žaidynių čempione Danija, o paskutinėje grupės dvikovoje lietuviai ketvirtadienį susitiks su slovėnais.

B grupėje rungtyniauja Švedija, Brazilija, Kanada, Iranas, JAV ir Kinija.

1-4 vietas grupėse užimsiančios komandos pateks į ketvirtfinalį.

Plaukimas

Plaukimo varžybose 200 m rungties laisvuoju stiliumi atrankos rungtyje 9-ąją vietą užėmė ir į finalą nepateko 2004 metų Atėnų parolimpiados vicečempionas Kęstutis Skučas.

K. Skučas distanciją įveikė per 3 minutes 55.82 sekundės bei savo atrankos plaukime buvo ketvirtas.

Tinklinis sėdint

Pirmąją pergalę moterų tinklinio sėdint varžybose iškovojo Lietuvos rinktinė, trečiosiose ir paskutinėse B grupės rungtynėse antradienį rezultatu 3:1 (16:25, 25:16, 25:19, 25:19) nugalėjusi Latviją.

Mačas truko 1 val. 11 min.

Parolimpinių žaidynių debiutantės lietuvės, kurios grupėje pralaimėjo amerikietėms ir kinėms, į pusfinalį nepateko ir toliau kovą tęs dėl 5-8 vietų.

A grupėje žaidžia Slovėnijos, Japonijos, Olandijos ir Ukrainos tinklininkės.

Dziudo

Du pralaimėjimus dziudo turnyro svorio kategorijoje iki 90 kg patyrė Jonas Stoškus.

J. Stoškus pirmą kovą pralaimėjo Tofigui Mammadovui iš Azerbaidžano, o paguodos varžybose nusileido vokiečiui Sebastijanui Junko

Lietuvis galutinėje įskaitoje pasidalijo 9-12 vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją