Tad kas bus tie garsūs žaidėjai, kurie užsivilks "Manchester City" ekipos marškinėlius?

Eurosport.com apžvalgininkai sudarė galimų kandidatų sąrašą, paminėdami ir kiekvieno iš futbolininkų kainos.

Ruudas van Nistelrooy (Madrido "Real") - 30 mln. svarų

Tikra įvarčių mašina, kiekvieną sezoną garantuojanti bent 20 tikslių smūgių. Nors šis puolėjas sensta, uoslės įvarčiams dar neprarado, o S. Al-Fahimas neslepia, kad žavisi olandu. Jį "Man City" bandė įsigyti paskutinę vasaros transferų lango dieną, tačiau "Real" klubas atmetė itin patrauklų pasiūlymą.

Lionelis Messi ("Barcelona") - 80 mln. svarų

Nedidelio ūgio 21 metų argentinietis jau dabar yra ne be pagrindo vadinamas vienu talentingiausių pasaulio žaidėjų. Tapęs "Barcelona" klubo lyderiu futbolininkas neslepia lojalumo savo ekipai, bet ar pajėgs jis atsispirti milijoninėms sumoms iš Mančesterio?

Vedranas Corluka (Londono "Tottenham") - 15 mln. svarų

Kairiojo krašto gynėjas šią vasarą paliko būtent "Man City" ekipą ir persikėlė į "Tottenham" klubą. Tiesa, tuomet "Man City" savininkai dar nebuvo turtingieji arabai, todėl talentingo kroato sugrįžimas neatrodo nerealus.

Cescas Fabregasas (Londono "Arsenal") - 60 mln. svarų

S. Al-Fahimas deklaruoja norą kuo greičiau prasimušti į UEFA Čempionų lygą. Šiam ambicingam tikslui būtini patys geriausi žaidėjai ir Europos čempionu šių metų birželį su Ispanijos rinktine tapęs Cescas Fabregasas - neabejotinai vienas tokių. Jaunas, bet patirties nestokojantis vidurio saugas buvo siejamas su galimu perėjimu į "Real" ir "Barcelona" klubus, bet ispanai bent jau finansinėmis galimybėmis "Man City" atrodo neprilygsta.

Rubenas de la Redas (Madrido "Real") - 20 mln. svarų

Taip pat Europos čempionu tapęs ispanas atstovaudamas nacionalinei ekipai kol kas tūno C. Fabregaso, Xavi ir Marcoso Sennos šešėlyje, tačiau itin sėkmingas sezonas "Getafe" klube privertė "Real" ekipos vadovus susigrąžinti talentingą jaunuolį bei suteikti jam šansą.

Javieras Saviola (Madrido "Real") - 20 mln. svarų

"Real" klubo puolėjas, retai pasirodantis starto sudėtyje. O kadaise argentinietis buvo vadinamas vienu talentingiausių žaidėjų visame pasaulyje...Galbūt "Man City" padės jam sugrąžinti šlovę?

Cristiano Ronaldo ("Manchester United") - 134 mln. svarų

Brangiausias, geriausias, garsiausias, mylimiausias pasaulio futbolininkas šiuo metu. Minima perėjimo suma išties kosminė, tačiau "Man City" nebėra nieko neįmanomo. Juolab, kad paties portugalo, jau kartą pareiškusio apie norą palikti "Man Utd", pačiu ištikimiausiu žaidėju pavadinti neapsiverčia liežuvis. Atrodo, jog kalbant apie jį tinka frazė "pinigai gali viską".

Ronaldo ("Flamengo") - 20 mln. svarų

Šio Brazilijos puolėjo karjeros zenitas - praeityje, bet patyręs veteranas dar gali būti naudingas. Veikiausiai jį klubas siektų įsigyti, jei nepavyktų prisivilioti jaunesnių žvaigždūnų.

Visa suma: 889 mln. svarų

Palyginimui, visa dabartinė "City" konkurentų - "Manchester United" sudėtis - 500 mln. svarų.

Ar užteks tiek pinigų šlovei?