"Viskas įvyko taip greitai, jog net nespėjau atsisveikinti su buvusiais ekipos draugais, - sakė penkerių metų sutartį pasirašęs puolėjas iš Rusijos.

"Sprendimą priimti buvo sunku - iš pradžių norėjau vykti į Angliją, o paskui atrodė, jog geriau likti gimtinėje. Mane stabdė faktas, kad teks palikti šeimą, tačiau galiausiai apsisprendžiau ir pasirašiau sutartį".

"Tottenham" klubo vadovai taip pat 8,5 milijono paklojo už "Manchester City" krašto gynėją kroatą Vedraną Corluką.

22-ejų metų V. Corluka tik praėjusią vasarą iš gimtosios Kroatijos Zagrebo "Dinamo" klubo persikėlė į "Manchester City" ekipą ir įsitvirtino "Premier" lygos ekipos pagrindinėje sudėtyje, visuose turnyruose sužaisdamas 41 rungtynes.

"Esu labai laimingas, nes atvykstu į galingą klubą, kur daug puikių žaidėjų,- tikino gynėjas. - Džiugu, kad čia rungtyniaus ir mano geriausias draugas saugas Luka Modričius", - sakė V. Corluka.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją