Abi lengvaatletės antrąją septynkovės dieną šuolio į tolį sektoriuje nesugebėjo atlikti nė vieno sėkmingo bandymo ir iš varžybų buvo priverstos pasitraukti.

„Net baisiausiame sapne negalėjome susapnuoti tokio mūsiškių pasirodymo scenarijaus. Labai, gaila, kad tai atsitiko“, - nesmagią septynkovininkių situaciją komentavo Lietuvos lengvosios atletikos rinktinės vyriausiasis treneris Aleksas Stanislovaitis.

Anot vyriausiojo trenerio jau po pirmosios dienos buvo aišku, kad A. Skujytė iš kovos dėl olimpinių medalių pasitraukė.

„Tačiau kovoti dėl vietos šešetuke ji galimybių turėjo. Žinant, kad ietį Austra meta už 50 metrų ribos, o varžovės žymiai arčiau, tai padaryti buvo labai realu“.

A. Stanislovaitis sakė, kad V. Žemaitytės tikslai buvo kuklesni, tačiau toks pasitraukimas – liūdina.

Kalbėdamas apie disko metimo kvalifikacines varžybas, vyriausias rinktinės treneris džiaugėsi, kad V. Alekna išeikvojo maksimaliai mažai jėgų.

„Disko sektoriuje mačiau visus dalyvius. Manau, kad finale pagrindinė kova vyks tarp Gerdo Kanterio bei Virgilijaus Aleknos ir laimės Virgilijus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją