"Spurs" - "Suns" 108:100 (po pratęsimo)
. Vienintelis dalykas, ko šiose rungtynėse nepavyko atlikti "Spurs" lyderiui Timui Duncanui, tai pasiekti trigubą dublį. Jis pelnė 38 taškus (įskaitant pirmuosius 8 komandos taškus per pratęsimą), atkovojo 16 kamuolių ir atliko 9 rezultatyvius perdavimus (daugiausiai šį sezoną).

Tony Parker įmetė 15, o David Robinson 11 taškų ir pridėjo 14 atkovotų kamuolių. "Spurs" iškovojo 5 pergalę per paskutines 6 rungtynes. Po T.Parker tritaškio, likus žaisti 8 minutes iki 4 kėlinio pabaigos, "Spurs" pirmavo 81:71. Tačiau likus 3 sekundėms tritaškį metimą, per aukštai iškeltas T.Duncan rankas, pataikė "Suns" lyderis Stephonas Marbury ir išplešė pratesimą.

Jame dominavo San Antonijo krepšininkai. Praeitos savaitės naudingiausiu žaidėju tapęs S.Marbury įmetė 29 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus. Naujokas Amare Stoudemire pridėjo 24 taškus ir 15 atkovotų kamuolių, o Shawnas Marionas - 23 taškus ir 9 atkovotus kamuolius. Po šių rungtynių "Spurs" ir "Suns" yra iškovoję po 24 pergales ir patyrę po 14 pralaimėjimų, bei dalijasi 3 vietą Vakarų konferencijoje.

"Wizards" - "Raptors" 75:84. Toronto krepšininkai, vis dar rungtyniavo be savo lyderio Vince Carter, tačiau tai jiems nesutrukdė pasiekti antrosios pergalės iš eilės. Vašingtono ekipoje nerungtyniauvo vienas klubo lyderių Jerry Stackhouse.

Pranašumą "Raptors" įgijo trečiajame kėlinuke, kuomet atkarpą laimėjo 8:2. Ketvirtajame kėlinyje jie neišleido pergalės iš rankų, o dar labiau padidino pranašumą. "Wizards" pataikymo procentas buvo labai žemas. Jie metė 85 dvitaškius ir tritaškius, iš kurių taiklūs buvo tik 29, o tai - 34%. "Raptors" metimai buvo taiklesni. 34 tritaškiai ir dvitaškiai pasiekė tikslą iš 78. Tai - 44%.

"Jūs galite pamatyti, kiek daug Jerry (Stackhouse) reiškia mūsų komandai", po rungtynių sake "Wizards" treneris. "Jerry yra energingas vyrukas. Tu jam neleisi žaisti penkete ir iškart komandoje nebebus daug energijos".

"Raptors" ekipoje pasižymėjo Morris Petterson, pelnęs 21 tašką. Jerome Williams įmetė 14 taškų ir atkovojo net 20 kamuolių. "Wizards" ekipoje Michael Jordas buvo rezultatyviausias, pelnęs 22 taškus.

Kitų rungtynių rezultatai:

"Knicks" - "Bulls"    98:86. 
"Heat"   - "Pistons"  88:85. 
"Bucks"  - "Hawks"    97:88.
Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją