Nugalėtojams 20 taškų pelnė ir net 20 atšokusių kamuolių atkovojo bei keitimų žaidęs Hamedas Ehadadi. Taip pat 20 taškų surinko Javadas Davari, 14 įmetė Hamedas Afaghas.

Serbijos komandoje pasižymėjo 14 taškų įmetęs Zoranas Ercegas (7 atk. kam.) ir 10 taškų pridėjęs Kosta Perovičius. Urošas Tripkovičius ir Milošas Vujaničius pelnė po 9 taškus.

Likus žaisti 1 min. 20 sek. Irano rinktinė pirmavo 71:65, bet serbai per minutę priartėjo iki minimumo (71:70). Vis dėlto paskutinėmis mačo sekundėmis Serbijos krepšininkai suklydo, o vieną baudą pataikęs H. Ehadadi padidino skirtumą iki 2 taškų (72:70).

Aidint sirenai Stefanas Markovičius nepataikė tritaškio ir pergalę šventė Iranas.

Turnyro B grupėje taip pat rungiasi ir Argentinos rinktinė, kuri antradienį iraniečius nugalėjo 81:71. Ketvirtadienį argentiniečiai žais su Serbijos komanda.

A grupėje rungiasi Kinija, Angola ir Australija.

Su Irano rinktine Lietuvos nacionalinės komandos krepšininkai Pekino Olimpinių žaidynių turnyro A grupės mačą žais rugpjūčio 12-ą dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją