Nugalėtojų komandai išaiškinti buvo žaidžiamos 27-ių duobučių varžybos. Turnyras prasidėjęs 9 valandą ryto užtruko beveik iki 18 val. Abi komandas sudarė Vilniuje ir Kaune gyvenantys stipriausieji Lietuvos golfo žaidėjai.

Šis turnyras išskirtinis tuo, kad kiekvienas žaidėjas žaidė ne sau, kaip dažniausiai būna golfe, o komandai. Varžybos vyko „match play“ sistema, kur svarbus ne bendras smūgių, o laimėtų duobučių skaičius. Beveik visą laiką varžybos vyko taškas į tašką ir tik paskutinius kartus smūgiuojant į duobutes išaiškėjo nugalėtojai.

2008 metų Sostinių taurę laimėjusią Vilniaus komandą sudarė: Ernestas Butrimas, Saulius Endriuška, Raimundas Juškus, Edmundas Kaveckas, Darius Krasaitis, Ainė Martinkėnaitė, Olegas Martyniuk, Robertas Neimontas, Pierre Norgren, Nerijus Numavičius, Mindaugas Šertvytis ir Vidmantas Vasiliauskas.

Kauno komandą sudarė: Vilhelmas Antanaitis, Arnoldas Balčiūnas, Alius Baranovas, Romualdas Butrimas, Evaldas Čižinauskas, Rolandas Gaidys, Rimantas Kupstas, Eimutis Likadzijauskas, Ričardas Mačiulaitis, Tomas Pranevičius, Donatas Puodžiukynas ir Andrius Zabulionis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją