Madrido ekipa siekia įsigyti 23 metų Portugalijos rinktinės atakuojantį saugą, o pats futbolininkas yra pareiškęs, kad žaisti „Real“ yra jo sena svajonė. Tačiau Mančesterio komanda atmeta bet kokius pasiūlymus.

S. Blatteris futbolininkų perėjimus tarp klubų prilygino „šiuolaikinei vergovei“ ir teigė, kad žaidėjai turėtų rungtyniauti ten, kur nori.

„Esu už žaidėjų laisvę. Jeigu futbolininkas nori palikti komandą, jam turėtų būti suteikta tokia teisė, - sakė funkcionierius „Sky News“. - Jeigu žaidėjas nori žaisti kitoje komandoje, turėtų būti surastas sprendimas, nes jeigu jis liks ekipoje, kurioje nesijaus komfortabiliai, tuomet tai neišeis į naudą nei klubui, nei futbolininkui“.

„Manau, kad futbole atsirado per daug šiuolaikinės vergovės perkant-parduodant žaidėjus. Mes bandome įsikišti į tokius dalykus“, - kalbėjo S. Blatteris.

„Manchester United“ atstovai nedelsdami reagavo į tokius FIFA vadovo pasisakymus ir ketvirtadienio popietę pateikė lakonišką komentarą.

„Visi mūsų žaidėjai, kaip ir kitose komandose, pasirašo sutartis laisva valia ir po derybų. Dauguma jų tai daro patariami FIFA registruotų agentų. Ir didžioji dalis lieka patenkinti savo ilga karjera Mančesteryje“, - teigė klubo atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją