Pirmosiose rungtynėse olandai net 3:0 sutriuškino pasaulio čempionę Italiją, tad žiniasklaidoje netrukus pasipylė spėlionės, jog „oranžiniai“ gali nesutikti didesnio pasipriešinimo ir iš kitų grupės ekipų.

„Mes gerai sužaidėme su italais, tačiau laimėjus vieną mačą dar nelaimi viso čempionato, - žurnalistams prieš rungtynes su Prancūzijos vienuolike dėstė M. van Bastenas. - Turime negalvoti apie ketvirtfinalį ir nuo nulio ruoštis susitikimui su prancūzais, kurie turi itin patyrusią ir stiprią rinktinę.

Strategas taip pat pareiškė, jog jo auklėtiniams verčiau naudoti kontratakų taktiką, rašo oficiali pirmenybių svetainė internete.

„Jeigu kam nors ir reikia atakuoti, tai – Prancūzijai. Mes jau laimėjome vienerias rungtynes, todėl visa atsakomybės našta guls ant mūsų varžovų pečių“, - teigė M. van Bastenas.

Prancūzijos rinktinė pirmame mače sužaidė lygiosiomis 0:0 su Rumunija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją