S. Biličiaus auklėtiniai paskutiniame mače su lenkais pirmadienį turės puikią progą įsitvirtinti pirmoje B grupės vietoje ir ketvirtfinalyje išvengti akistatos su Portugalijos vienuolike, rašo football.co.uk.

„Puikios rungtynės. Noriu pasveikinti savo žaidėjus, jie ne tik puikiai kovojo, bet ir nuostabiai rungtyniavo, - pagyras žarstė S. Biličius. – Kitokio būdo nugalėti vokiečius ir nėra – tik puikiai žaisti“.

„Kontroliavome rungtynes, bet Vokietija vis dar yra didi rinktinė, rimtai pretenduojanti į čempionų titulą“, - tęsė treneris.

Kroatų saugas Luka Modričius žurnalistams atskleidė, jog komandą įkvėpė kritika, sulaukta po blankios pergalės 1:0 prieš austrus pirmose čempionato rungtynėse.

„Norėjome parodyti, kad nesame verti tos kritikos, kurios susilaukėme po pirmojo mačo. Žaidėme kietai, kaip ir norėjome, todėl ši pergalė yra labai džiuginanti“, – sakė futbolininkas.

Tuo metu Vokietijos rinktinės strategas Joachimas Loewas pareiškė, kad jo auklėtiniai nusipelnė pralaimėjimo.

„Nusipelnėme pralaimėti. Nesugebėjome žaisti savo kombinacijų, nebuvo jokio nuoseklumo. Kroatai atsitraukė po pirmojo įvarčio, o mums nepavyko prasiveržti pro jų gynybą, dėl kurios mes iš esmės ir pralaimėjome, - liūdnai kalbėjo treneris. - Negalime būti tuo patenkinti. Nesugebėjome daryti to, ką žinome, kad sugebame padaryti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją