"Tikrai didžiuojuosi tuo, kas įvyko. Mes įveikėme pasaulio čempionus, visų rungtynių metu žaidėme gerą futbolą, įmušėme tris įvarčius ir kovojome iki paskutinės minutės. Tai yra istorinis rezultatas, kadangi anksčiau italų dar niekada nesame įveikę tokia persvara. Žaidėjai buvo puikiai nusiteikę ir žaidė kaip tikra komanda. Džiaugiausi, kad parodėme vieningą dvasią“, - švytėjo treneris, kuris būdamas žaidėju su Olandijos rinktine keturis kartus pralaimėjo Italijai.

„Jei ir toliau išlaikysime tokį lygį, galime sukurti svajonę. Iki pat finalo švilpuko žaidėme puikų futbolą ir sukūrėme italams daug problemų. Net jiems pradėjus spausti, mes kontroliavome žaidimą. Galiu tik pasveikinti savo komandą“, - džiaugėsi M. van Bastenas.

„Dar nekalbėkime apie naują erą – mes tik laimėjome pirmojo etapo pirmąsias rungtynes. Tačiau džiaugiuosi, jog nugalėjome iš tiesų stiprų varžovą ir žengėme labai didelį žingsnį ketvirtfinalio link. Jei žaidi su tokiu užsidegimu kaip mes, gali įveikti bet ką. Tačiau turnyre yra ir daugiau stiprių komandų. Kai kuriuose aspektuose mes italus pranokom, tačiau jų patirtis – neįkainuojama. Tikiu, jog jie padarys išvadas ir per likusius mačus parodys kas yra kas“, - sakė olandas.

„Tai buvo dar tik vienerios rungtynės, o mes turime taip žaisti ir likusias. Jei pralaimėsime prancūzams, vėl susikursime problemų. Tai tik vienas žingsnis. Taip pat reiks viską atlikti per dvikovas su prancūzais ir rumunais“, - sakė strategas.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją