31 metų A. Skerla iki šių metų buvo sužaidęs 62 rungtynes. Draugiški susitikimai su Azerbaidžanu, Čekija ir Latvija leido jam pasivyti 65 kartus rinktinei atstovavusį Aurelijų Skarbalių, kuris savo futbolininko karjerą jau baigė. Rekordininku A. Skerla tapo trečiadienį pasirodęs startinėje sudėtyje susitikime su Rusija.

Lietuvos rinktinėje gynėjas debiutavo draugiškame mače su Indonezija 1996 metų lapkritį "gimtajame" Vilniaus "Žalgirio" stadione. Kitų metų rugpjūtį A. Skerla jau pasirodė aikštėje ir oficialiose varžybose bei įsitvirtino pagrindinėje rinktinės sudėtyje.

11 metų Vilniaus "Žalgirio", Eindhoveno PSV, "Dunfermline", Tomsko "Tom", Vilniaus "Vėtrai" bei Kielcų "Korona" atstovavęs žaidėjas praleido tik 12 oficialių Lietuvos rinktinės rungtynių (neskaitant Baltijos taurės varžybų).

Išskyrus draugiškus mačus su Estija, Kuveitu ir Lenkija (2006 m.), kuriuose Lietuvos rinktinė žaidė eksperimentinės sudėties, A. Skerla rinktinėje žaidė 23 susitikimus iš eilės ir paskutinį kartą praleido dvikovą 2005 m. rugsėjį, kai namuose su Bosnija ir Hercegovina negalėjo žaisti dėl diskvalifikacijos. Iš viso per 66-erias rungtynes rinktinėje A. Skerla įmušė vieną įvartį.

Daugiausiai rinktinėje sužaidusiųjų sąraše po A. Skerlos ir A. Skarbaliaus eina karjerą jau baigę Gintaras Staučė (61) ir Andrejus Tereškinas (56), taip pat vis dar rungtyniaujantys Deividas Šemberas (55), Edgaras Jankauskas ir Tomas Žvirgždauskas (po 54) bei Igoris Morinas (52). Netoli "penkiasdešimtuko" iš žaidžiančių futbolininkų yra Tomas Danilevičius - 47 rungtynės.

Tarp rezultatyviausiųjų su 13 įvarčių lieka T. Danilevičius, 12 kartų yra pasižymėjęs tarpukaryje žaidęs Antanas Lingis, 10 įmušė Edgaras Jankauskas, 9 pelnė Virginijus Baltušnikas, po 8 kartus - dar vienas tarpukario atstovas Jaroslavas Citavičius bei Valdas Ivanauskas ir Darius Maciulevičius.