Su rinktine jau nebebuvo Igno Deduros ir Mariaus Stankevičiaus, kurie išvyko į savo klubus. Prie komandos Lietuvoje prisidėjo į Prahą nevykę Darvydas Šernas ir Saulius Mikoliūnas, taip pat pakviesti "Ekrano" gynėjas Alfredas Skroblas, "Kauno" žaidėjai gynėjas Irmantas Zelmikas ir puolėjas Mindaugas Grigalevičius. Kol kas nebuvo tik Rusijos "Nosta" klube trečiadienį žaidusio Manto Savėno.

Treniruotėje karštą pavakarę Vilniaus "Žalgirio" stadione aštuoni futbolininkai, kurie rungtynes prieš Čekiją pradėjo startinėje sudėtyje bei žaidė daugiau nei valandą, lengvai sportavo atskirai – tai Žydrūnas Karčemarskas, Tomas Danilevičius, Vidas Alunderis, Arūnas Klimavičius, Deividas Šemberas, Andrius Skerla, Deividas Česnauskis ir Robertas Poškus.

Tuo tarpu kitą grupę sudarė žaidėjai šeštadienį greičiausiai rungtyniausiantys su Estija. Iš pradžių jie šlifavo puolimą ir gynybą pasiskirstę į tris grupes. Vieną grupę sudarė Darvydas Šernas, Linas Pilibaitis, Ričardas Beniušis, Mindaugas Grigalevičius, Alfredas Skroblas ir Mindaugas Kalonas, o antrąją – Andrius Jokšas, Tadas Labukas, Aurimas Kučys, Audrius Kšanavičius, Saulius Mikoliūnas ir Edgaras Jankauskas. Jos pasikeisdamos atakavo vartus, o gynėjų ketvertą sudarė Tadas Papečkys, Tomas Žvirgždauskas, Povilas Šarūnas ir Irmantas Zelmikas. Vėliau dviem komandomis žaidėjai rungtyniavo tarpusavyje.

Penktadienį Lietuvos rinktinė išvyksta į Latvijos sostinę Rygą. Ten prie komandos dar turėtų prisijungti šioje šalyje žaidžiantys saugai Tomas Tamošauskas, Darius Miceika bei puolėjas Valerijus Mižigurskis.

Šeštadienį lietuviai 16 val. Jūrmaloje susitiks su Estija, o sekmadienį, 14 val., Rygoje žais su Latvija. Birželio 2 dieną rinktinė iškeliaus į Miuncheną, netoli kurio trečiadienį draugiškame mače susigrums su Rusijos rinktine.